Magunkról

A Koktél Média Kft. 2001 júniusában jelentette meg hálózatának első kiadványát Győrben. Az eltelt évek alatt a magazin még nyolc városban indult útnak sikeresen.

A társasági és üzleti magazinunk a vidéki magyar nagyvárosokban a helyi média kiemelkedő prémium magazinjává lett, a helyi érték hordozójává. Elegáns, minőségi megjelenése, írott és képi tartalma révén gyorsan elnyerte a legerősebb, mértékadó véleményformáló célcsoportok tetszését. Következetes színvonal-tartása maradt sikerünk záloga.

A Koktél magazin országos hálózatának szervezeti átalakításával együtt megváltozott tulajdonosi szerkezete is, s 2005-től az A3 Média Kft. vette át a soproni, illetve a győri kiadványt.

Továbbra is azt szeretnénk, ha a Koktél közönsége egy vidám és nyitott baráti társaság lenne. Akik elmondhatják magukról, hogy értik a körülöttük zajló folyamatokat, gyorsan felismerik a változásokat, s kellő rutinnal és intuícióval hozzák meg döntéseiket. Ennek köszönhetően sikeresek, időben lépnek, ismerik a piacot és a trendeket.

A győri és a soproni Koktél magazin alig két év alatt óriási fejlődésen ment át, mind tartalmilag, mint külcsínben. Számtalan vállalkozás mutatkozott be a magazin hasábjain olyan minőségben, mely a régióban kuriózum, helyi szinten pedig hiánypótló, egyedi.

Célzott olvasói körünkhöz a régió kis-, közép-, és nagyvállalat vezetői, az adott városok intézményvezetői, orvosai és ügyvédei tartoznak, akik a város gazdaságának és társasági életének alakításában aktívan vesznek részt.

A Koktél szerkesztői közössége munkájukra igényes szakemberekből áll, akik maximálisan elhivatottak és büszkék az általuk létrehozott finom „üdítőre”!
A gazdasági és színes folyóiratok, magazinok szerkesztőségében nagy tapasztalatot szerzett hivatásos újságírók írják hasábjainkat.

Az utóbbi időben kiadványaink minőségi megjelenése okán több cég, vállalkozás is megkeresett minket azon kéréssel, hogy saját kiadványaikat szerkesszük, vállalkozásuknak megfelelő arculatot készítsünk. Örömmel vállaltuk a kihívásokat, s mára eljutottunk oda, hogy a győri, a soproni Koktél, illetve a Mozaik Info mellett egyedi felkéréseknek is eleget teszünk az arculat-tervezéstől, a kiadványszerkesztésen át, a kivitelezésig.
A közeli célok között szerepel egy grafikai stúdió (Gold Wing Studio) kialakítása, ahol megnövelt kapacitással végezzük majd a fent említett tevékenységeket.

Hirdetéseink és PR-cikkeink kedvezőek mindazon vállalkozások számára, amelyek helyben vagy regionálisan a két városban képviseltetik magukat, hiszen a felületek mindkét számban megrendelhetőek.

Mindezek után csak megköszönni tudjuk partnereinknek, üzletfeleiknek az éveken át tartó bizalmat, melynek köszönhetően cégünk egyre több platformon képviselheti a minőséget.

Reméljük, hogy Ön és vállalkozása is hamarosan értékelni fogják munkánk színvonalát! Elérhetőségeink bármelyikén várjuk szíves érdeklődésüket és megrendeléseiket!Üdvözlettel A3 Média Kft.

Magunkról | Médiaajánlat | Magazinok | Kapcsolat | Partnerek